in englishin english

Harjoitukset

Harjoitusajat


Tarkat ja ajantasaiset harjoitustiedot tästä kalenterista: Suomen Aikidoliiton seuraesittelystä löydät lisää harjoittelumahdollisuuksia. On hyvä käydä silloin tällöin leireillä ja vierailemassa muissakin seuroissa.


Kesäaikataulu

1.6. - 14.8.2017Aika
Maanantaisin
Tiistaisin19:30 - 20:30
Keskiviikkoisin
Torstaisin19:00 - 20:15
Perjantaisin
Lauantaisin
Sunnuntaisin18:00-19:15


Vakuutus

Seura ei vastaa harjoittelijoiden vakuuttamisesta. Vakuutus on harjoittelijoille pakollinen. Katso lisää Aikidoliiton tarjoamasta vakuutuksesta.

Juniorit

Junioreiden kevätkauden ensimmäiset harjoitukset 5.12.2017
Terveisin,
Akebono ry/junioriohjaajat

Uudet juniorit tervetulleita 12.1 torstaina kello 18:30. Katso kurssiesite tästä.

Junnuilla pakollinen aikidolisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia täältä.


Peruskurssi

Aloitus

Kevään 2017 peruskurssi alkaa 12.1. juniorit klo 18:30 ja aikuiset 19:30. Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin. Junioreiden harjoitukset torstaisin. Katso kurssiesite tästä. Ilmoittaudu tästä

Peruskurssivakuutus

Vuoden 2017 alusta aikidon peruskurssin aloittavilla uusilla 18 vuotta täyttäneillä harjoittelijoilla on mahdollisuus ostaa varsinaisen lisenssin sijasta vaihtoehtoisesti niin kutsuttu peruskurssivakuutus. Peruskurssivakuutus on voimassa 6 kk vakuutuksen hankintapäivästä. Vakuutuksen hinta on 25 euroa. Lue lisää Aikidoliiton sivuilta.

Peruskurssin vetäjien yhteystiedot

Veli-Matti Jantunen
email: velimatti.jantunen@gmail.com

Juha Kiiski
email: juha.kiiski@gmail.com

Peruskurssille tarvitset alussa vain

verryttelyhousut
t-paidan
tossut
pyyhkeen
avoimen ja iloisen mielen

Puvun (gi) tai hakaman voit hankkia seuran kautta. Hinta vaihtelee koon ja laadun mukaan.

Mitä kurssin aikana oppii?

Harjoitukset aloitetaan oppimalla miten liikutaan taloudellisesti, kaadutaan turvallisesti, opitaan muutaman perushyökkäysmuodon alkeet ja harjoitellaan niihin soveltuvia tekniikoita. Alkeiskurssin tärkein tehtävä on varustaa sinut taidoilla, jotka mahdollistavat normaaleihin aikidoharjoituksiin. Jokainen harjoitus sisältää alkulämmittelyn, liikkumis- ja kaatumisharjoituksia, muutaman hyökkäysmuodon sekä niihin soveltuvien tekniikoiden harjoittelua. Peruskurssi päättyy 6. kyun vyökokeen suorittamiseen.

Harjoituksen jälkeen on erinomainen tilaisuus kysellä ja tutustua toisiin, sillä tapoihimme kuuluu, että vetäjät ja muut kiinnostuneet jäävät yleensä hetkeksi tatamille rauhoittumaan ja keskustelemaan.

Peruskurssi kestää kolmisen kuukautta. Aikuisten peruskurssimaksu on 140 eur, mikä sisältää vuoden 2017 jäsenmaksun. Seuran tilinumero: Danske Bank FI84 8000 1770 694967

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Verkossa: peruskurssi-ilmoittautuminen

Juhani Laisi puh. 040 592 1303 tai Tuula Laisi 040 747 3838

E-mail: juhani.laisi(at)kolumbus.fi

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme harjoittelemaan aikidoa!